„Scatter joy!”

 

“Though we travel the world over to find the beautiful, we must carry it with us, or we find it not.”
Ralph Waldo Emerson, Emerson’s Essays

little red beauty

8 gânduri despre „„Scatter joy!”

  1. Imediat ce gasesc timp, pregatesc cateva consideratii foto pentru Nikon D3200. Canon-ul, gata! Iese la pensie. E timpul sa faci trecerea de la „compact” la DSLR. Cu inca 400 lei, puteai sa cumperi Nikon D3300, care merita efortul. Oricum trebuie sa pregatesti „pusculita” pentru viitor. Din pacate, la foto, calitatea actului artistic are o stransa legatura cu echipamentul.

    Apreciază

    • Stai, stai, stai.. să „google” …DSLR. 😛 Mă crezi că în 2012, înainte de a pleca în vacanță pe Santorini, mă familiarizasem cu termenii aștia, dar între timp, m-am culcat pe ureche de ..Canon și am cam uitat exact la ce se referă. Iar Nikon-ul este ..cadou, deeci… ^^’
      Oricum, mersi frumos. Mi-ai plăcut cu „pensia” și „pușculița”. Ei, Canon-ul mereu va rămâne …aparatul cumpărat pentru Grecia, insule ( să vezi și pozele de pe Zakinthos, cred că sunt un pic mai bune decât cele de pe Santorini, oricum).
      Dar, daa, ..am observat. Pe-aici pe la foto ..the equipment is ..the limit, nu există ..sinonime, figuri de stil și ..joc prea mult din ..cuvinte, decât în cadrul unor parametri. Și dl Imagynasium ..sună altfel decât Jocul de cuvinte.. 😀 (nici nu știam de ce la comment trebuie să dau Approve 😮 ..)

      Apreciat de 1 persoană

    • I’m glad you say that, for me it wasn’t that easy to take, I remember.. the red little thing would always end up in a blur. ^-^ But I tried and tried because I liked it so much against the soft sunny green of that leaf. So, thank you, Francis. ^_^

      Apreciază

Comentariile nu sunt permise.