Meșteșugul ..de miercuri ( no. 16 – Frumusețea magiei )

 

 

Ideea de magie, sentimentul de magic și vis,  senzația că ..se poate, că totul este posibil… Oare cum?!

Fie că plutești ca pe aripile unei păsări albe care străbate până dincolo de nori, fie că pășești ca prin farmec pe tărâmul de mult vis și joc al copilăriei,  fie că zbori de mână cu  speranța și încrederea în ceea ce ești..   dacă te lași purtat și dincolo de gând, presărând praf magic de clipă peste tot ce atingi, ajungi undeva parcă dincolo de timp, unde toate par să te îmbrățișeze sublim.

Magia există și o purtăm în noi. Ne este  și peste tot în jur. E atât de simplu. Doar să ne oprim și să privim în liniștea sufletului o floare, un om, un apus.. Oare nu? De cine depinde?

Oare nu este ea ..chiar credința noastră în ea? 🙂

 

Believing in magic ..can really be magical. It can work wonders. 

As if by magic?!.. 😀  

 

 

14 gânduri despre „Meșteșugul ..de miercuri ( no. 16 – Frumusețea magiei )

  1. ‘Faci asta cu praf magic albastru?’ hihi… iti dai seama ca ma duce gandul la nor albastru trecut printr-o sita fina magica, cel transforma in putere dea visa?! Oh, a nu se crede ca sunt copil 🙂 sau, a se crede ca sunt copil. Sau, poate chiar sunt copil. Poate nu. Bineeeeee, sunt copil! Si, imi plac nori si aripioare de creaturi mici ce vorbesc pe limba mea 🙂

    Apreciat de 1 persoană

    • Toți suntem copii, undeva acolo ..în sufletul nostru, ne place să ne jucăm, să zburăm, să zburdăm.. 🙂 Poate chiar să presărăm nor magic albastru peste tot și toate ca mereu să putem visa. (doar ..se împrăștie-n jur un strop de azur ..și visele ușor vor prinde contur)

      Apreciază

  2. Pingback: Chiți la Disneyland, Paris – partea 1 | doar nicole..

Comentariile nu sunt permise.