5 gânduri despre „so close

 1. 8.5
  1 – Daca faceai un pas inapoi, incapeau in cadru si cei mai inalti stropi din jetul de apa. Curcubeul ar fi fost integrat intr-o scena completa.
  2 – Shutter speed 1/60s, reprezinta o inchidere cam lenta, pentru fotografia „din mana”. Nu ai obtinut focalizare nici pe subiect, nici pe background. Era nevoie de o mana mai sigura sau de un trepied.
  Daaaa … stiu … si eu ma urasc pentru ca nu sunt capabil sa vad doar acel superb si intim curcubeu. Pareri de carcotas subiectiv!

  Apreciază

  • Mulțumesc, Dan, acum știu toate astea, cred eu, dar atunci… nu știam (este.. poză la poză, povesteam pierdut printre rânduri cumva).
   Nota dată de tine este deci… pentru o poză făcută cu Nikon-ul la o fotografie de acum ceva timp, ani de zile în urmă, să fie vreo zece. Am încercat să încadrez tot din original.
   Nu e vorba de…”subiectiv”, părerile tehnice sunt îndreptățite, repet, acum știu exact la ce te referi. Aș vrea să fi știut asta atunci, chiar și așa cu aparatul cu film, poza ar fi fost deosebită, așa-i. Mulțumesc încă o dată.

   Apreciază

 2. Ai dreptate! Am citit primul text in romana, dar nu si pe cel de dupa „engleza”! M-am focalizat pe imagine! Dar sa stii ca acele observatii raman valabile, ca principii generale! Am sa ma revansez cu cateva „indicatii” utile, cand voi avea prilejul! 😀
  Va veni o zi, in care vei face fotografii mai frumoase ca ale mele!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.