8 gânduri despre „cold burn

 1. 8,5
  Nu inteleg de ce trebuie sa vedem acel perete in background?! Existau multe solutii sa avantajezi si sa evidentiezi, doar subiectul principal! „Universalizarea” imaginii, ii creste valoarea. Elemente de particularizare locativa comune, nu sunt de dorit. Daca acolo era vreo „minune” arhitecturala, atunci exista o justificare! Am dreptate, sau nu?!

  Apreciază

  • Nu, nu ai dreptate. : ) Inițial am vrut să „decupez”, dar… nu mi-a plăcut cum arăta rezultatul, se pierdea din… ceva, perspectivă, adâncime. Ca de obicei, Dan, mai am și alte variante, cu subiectul principal evidențiat, dar… of. Asta mi-a plăcut cel mal mult, ce pot face? Iar acel perete, pierdut cumva în „zare” (apropo, era o zi tare tare închisă și urâcioasă)… acel element de particularizare, din punctul meu de vedere, arată oarecum „universalizat” . Pentru mine, „minune” este orice arată cât de cât frumos, sau care este făcut să arate frumos, drăguț, oarecum pierdut, de vis… Și mai cred că „particularizarea locativă comună” este și în ochii/ mintea privitorului, hm… La o adică, în mult mai puține cuvinte, NU arată chiar atât de rău, am „dreptate” ‘au ba?! (sper să consideri că „da”, totuși, totuși : )) )

   Apreciază

 2. Nu … nu arata deloc rau! Ce suflet nu vibraza vazand „victoria” acelor spirite vegetale, care pare ca au invins gerul. Am senzatia ca iarna isi retrage pentru o clipa frumusetea mortala si face o reverenta, recunoscand ca nu este atotputernica!
  Cineva … cumva … a sesizat ca este o imagine care si-a castigat dreptul la existenta, prin propriul efort. Daaaaa … isi merita cu prisosonta, eternitatea digitala. Artistul avea obligatia sa spuna aceasta poveste, daca dorea sa-si respecte menirea. Dar …

  Apreciază

  • (…din dar se face rai.) 🙂
   Îți înțeleg „dar”-ul, l-am întrezărit încă de-atunci, și… revin la al meu „totuși”. Îți mulțumesc, totuși, pentru cuvintele frumoase. Ale Jocului De Cuvinte, bineînțeles. Of, mai greu cu Imagynasium, cred că am nevoie de cursuri. (hihi… tocmai ce-ți răspundeam! : )) )

   Apreciază

 3. … cred ca „misiunea” mea este alta! Eu trebuie sa plec de la o anumita „forma” si sa generez sensuri, intrebari, ezitari, variante! Din dezbaterea interioara, intima, se pot naste „fonduri” noi, experiente care sa dea criterii, repere noi, poate mai … si mai …si poate … cele mai!?
  Culoarea si forma pot fi „aventuri uluitoare”! Exista oare curajul?! Exista oare motivatia (pasiunea)!?
  My job is on the edge of imagination and beyond! Otherwise, my existence is a nonsense! What else could mean, „Imagynasium”?!

  Apreciază

  • Dan, tradu, te rog, nu cred că (te) înțeleg. Ei, partea în engleză e clară, dar primele două rânduri… o_O sau O_o (parțial glumesc, of course, dar… your job is to drive Doar Nicole on the edge of crazy-photo-frenzy, beyond… and back, just to make sure you record the experience). Deci „forma” e … și „generatul” e … nu de alta, dar „și mai” și „cele mai” sunt toate toate extreeem de clare, mulțumesc. 😦 Ziceam bine, am nevoie de cursuri, of course. It’s a matter of course. : |
   Curajul? Nu știu, sincer, am ceva frici la purtător, și prin buzunare atât de adânci c-am și uitat de ele. De frici. Iar motivația, pasiunea… și, și… dar, totuși, atunci ce (mi-)o fi lipsind?! 🙂

   Apreciază

 4. Traducere; sa zicem ca vad o fotografie facuta de tine … cu siguranta ea contine elemente pozitive si elemente negative, in diverse proportii … fiecare privitor va putea sa observe, mai mult sau mai putin din aceste proportii … prin prisma experientei mele, incerc sa iti atrag atentia asupra lucrurilor perfectibile … cand e vorba despre „frumos”, exista subiectivism, iar cuantificarile sunt dificile … eu pot sa am dreptate sau nu … dar nu asta este important … ceea ce urmaresc eu, este sa iti sugerez solutii alternative, cu speranta ca ele vor genera interesul pentru a experimenta abordari noi, care sa iti furnizeze criterii personale cat mai valoroase.
  Ce iti lipseste!? …
  1 – tele obiectiv (peste 30x);
  2 – macro obiectiv;
  3 – neabordarea majoritatii domeniilor consacrate, in arta fotografica;
  4 – cateva mii de capturi, in cadrul fiecarui domeniu consacrat, al artei fotografice;
  5 – cunostinte temeinice in editarea foto.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.