9 gânduri despre „bolero dream

 1. Titlul este foarte inspirat! Valorizeaza imaginea! Literele amalgameaza intr-o simbioza spectrala, care directioneaza perceptia spre iluzia unei miscari subtile! Este o rochie care danseaza superb, intr-o dimensiune esoterica, parasita de materialismul frumoasei dansatoare!

  Apreciază

  • Mulțumesc frumos! Nu m-așteptam să observi și apoi să apreciezi titlul atât de mult. 🙂 Atunci când a venit ideea, chiar a venit… ca din zbor. Sau… din vis? 🙂 Mi-am amintit rotirea aceea magică a rochiei îmbrăcând parcă dansul, da, și strălucindu-l colorat. Mulțumesc încă o dată.

   Apreciază

      • Nu mi-am dat seama, așa este, simbioza există, și tot în general la mine, între cuvânt și imagine. 🙂
       Din păcate nu pot spune același lucru și despre „talentele” mele fotografice, ca să zic fără să spun, și anume… poate ai observat (sunt sigură) că două din cele trei fotografii din galerie au fost… supraexpuse? Am apăsat pe buton ochind prin viewfinder, da? cu aparatul uitat setat pe Aperture Priority. Cu alte cuvinte, fluturaș albastru… alb, gladiolă roz… tot albă, când văd pozele pe monitor. : | Dar… ceva ceva arăta cumva, mi s-a părut mie. „Interesant, îmi zic, vaporos și drăguț!” Așa că… le-am izolat, jucat puțin, editat puțin mai mult și… de aici, dansul diafan. 🙂
       Mă bucur mult că au fost apreciate!

       Apreciază

 2. Ai inceput sa constientizezi existenta marimilor fotografice si asta este un lucru bun … reprezinta un pas necesar, inainte de a le intelege si a le manipula favorabil! Editarea este un element care mareste substantial valoarea compozitiilor! Pentru a avea o „reteta” completa, mai este nevoie de doua „ingrediente” … pasiune (care sa genereze motivatia de a disponibiliza resurse) si curaj (de exemplu … curajul de a diversifica subiectele abordate)!

  Apreciază

  • Some flowers really do, though.. they all do in their very own way, suave and sweet… sweet and suave. ^^ Gladiolas are a bit special in that they seem richer, like more dancers in a fuzzy dream spinning around beautifully at the same time.

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.