Meșteșugul de ..miercuri (no. 13 – cu mult drag, surprinzând antenuțe)

 

Numai să vezi așa nostime gângănii, mai mare dragul, darămite să le mai și prinzi în niscaiva poze cât de cât reușite. Mda, grea afacere. Secunde, minute, sferturi, ce mai ..jumătăți de oră. „Nicooool unde ne ești?! S-a răcit grătarul și topit harbuzul, ..înghețata deja e smoothie!!!” strigă ceilalți mai mult în ..verde decât în urechile mele.

Eu.. obiectiv, ..deeci, zoom, ..deci expunere, ..deci click pe gândăceeeel. Pfiu, aburit! Punct și de la capăt, de nu mi-ar zbura! Deși.. omide mi se face fluture acuși acușica  dacă mai gâdil mult pe aici. Mai apune și soarele, deh.. apusul mâine seară de-acum. Azi mi-e de colorații ăștia, pasiunea e pasiune, nu te pui cu ea că te mănâncă.. hihi 😉

Și totuși, uneori butonul aparat..elor chiar ține cu mine, ca să nu mai zic nimic despre alți parametri tehnici care mai mult mă caută ei pe mine decât ..viceversa. Ce să mă fac, manualul de utilizare e… , apropo unde e?!..

Și iată rezultatul, mai mult sau mai puțin meșteșugit.. 😀

17 gânduri despre „Meșteșugul de ..miercuri (no. 13 – cu mult drag, surprinzând antenuțe)

    • Mai mult decât ..meritat, ..chiar ținut loc de grătar, înghețată și harbuz.. hihi Uneori, ceea ce facem cu pasiune, nu numai că ne scoate din timp și ne teleportează.. hmm, oare unde? ..se poate ști?, dar ne și ține de foame, sete, .. 🙂 Acolo unde ..planăm, nu există senzații din astea ..cunoscute. Iar de sacrificiu, nici nu poate fi vorba! 😀 Mulțumesc, Petru.

      Apreciază

  1. Pingback: Autumn Quotograph… in summertime blue | doar nicole...

Comentariile nu sunt permise.